Käännöspalvelut

Peruskäännös

Peruskäännös on ammattikääntäjän tekemä käännös, jonka kääntäjä itse oikolukee kääntämisen jälkeen. Peruskäännös on usein riittävä esim. yrityksen sisäiseen viestintään. Tarjoamme peruskäännöksiä suomen sekä englannin, ruotsinpuolan ja saksan välillä.

Tarkistettu käännös

Tarkistettu käännös on peruskäännös, jonka lisäksi toinen kääntäjä oikolukee ja tarkistaa. Tämä minimoi sekä kielellisten että asiavirheiden määrän käännöksessä. Tarkistettu käännös soveltuu hyvin silloin, kun tarvitaan erinomaista laatua, esim. kun teksti on tarkoitus julkaista.

Tarkistettuja käännöksiä tarjoamme samoille kielille kuin peruskäännöksiäkin.

Virallinen käännös

Virallinen käännös (auktorisoitu käännös) on laillisesti pätevä, auktorisoidun kääntäjän tekemä käännös, jonka kääntäjä todistaa oikeaksi. Tyypillisiä esimerkkejä virallisista käännöksistä ovat pankkivakuustodistukset, avioliittotodistukset ja koulutodistukset. Tällä hetkellä tarjoamme virallisia käännöksiä vain puolan ja suomen kieleen liittyen, toisin sanoen kielipareissa puola–suomi, suomi–puola. Virallisia käännöksiä englanti–puola-kieliparissa tarjoamme vain yritysasiakkaille.

Aakkosto_logo_330x330_clean

Ota yhteyttä

Käännöstoimisto Aakkosto Oy
Kavaljeerintie 10 A
FI-01520 VANTAA
VAT: FI 24416318

Email: info@aakkosto.fi

Seuraa Aakkostoa

Copyright © Aakkosto Oy. All Rights Reserved.